" Κάθε τι το οποίον ψηφίζετε υπέρ του εργάτου, δεν είναι παροχή, είν' επιστροφή, είναι μερική πληρωμή απέναντι χρέους ολικού προς αυτόν και όσα και αν παραχωρήσει εις τον εργάτη η Πολιτεία, ποτέ δεν θα κατορθώσει να του επιστρέψει ότι του οφείλει - έως ότου, οργανωμένος και δυνατός, θα πάρει οπίσω το όλον το οποίο του ανήκει." ( Βιβιάνι)

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ο μισθός, όπου υπάρχει, θα πάει τον Ιούνιο στην εφορία

Ήδη τα στατιστικά... μαρτυρούν το μέλλον. Το 65% των εκκαθαριστικών φέτος είναι χρεωστικά τη στιγμή που τα περασμένα χρόνια... το ποσοστό δεν ξεπερνούσε το 20% με 25%.

Το .. . κλειδί για να πάει ο περισσότερος κόσμος ταμείο για να πληρώσει δεν είναι άλλο από το αφορολόγητο, που ειδικά για όσους έχουν εισόδημα από 12.000 μέχρι 16.000 σημαίνει αυτόματα και 700 ευρώ παραπάνω φόρο σε σχέση με πέρυσι.

Τα... προσκλητήρια της εφορίας δεν σταματάνε όμως εκεί. Μαζί με το εκκαθαριστικό θα καταφτάσει και η έκτακτη εισφορά του 2011 για όσους έχουν εισοδήματα πάνω από 12.000 ευρώ, αλλά και το τέλος επιτηδεύματος.

Για όσους διαθέτουν και ακίνητο ταυτόχρονα θα καταφτάσουν τόσο το ΕΤΑΚ του 2009, όσο και ο ΦΑΠ για τα έτη 2010 και 2011.
πηγη  patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου