" Κάθε τι το οποίον ψηφίζετε υπέρ του εργάτου, δεν είναι παροχή, είν' επιστροφή, είναι μερική πληρωμή απέναντι χρέους ολικού προς αυτόν και όσα και αν παραχωρήσει εις τον εργάτη η Πολιτεία, ποτέ δεν θα κατορθώσει να του επιστρέψει ότι του οφείλει - έως ότου, οργανωμένος και δυνατός, θα πάρει οπίσω το όλον το οποίο του ανήκει." ( Βιβιάνι)

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Απίστευτο: Αντί μισθού, δωρεάν ...φαγητό για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία!

 

"Η επίσχεση εργασίας απαγορεύεται, αν θέλετε ζητήστε δωρεάν φαγητό!" - Αυτό προτρέπει τους εργαζόμενους ο νομικός σύμβουλος της...2ης Υγειονομικής Περιφέρειας - Οργή προκαλεί στο προσωπικό του ΕΣΥ το... έγγραφο.

Παράνομες και οι... επισχέσεις στο ΕΣΥ! Προνόμιο μόνο του .. .ιδιωτικού τομέα φαίνεται πως είναι η επίσχεση εργασίας και όχι του δημοσίου, κατά τον νομικό σύμβουλο της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) ο οποίος προτρέπει τους εργαζόμενους αν δεν πληρώνονται και δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, να ζητήσουν να σιτίζονται δωρεάν από το δημόσιο! Σε πρόσφατο έγγραφό του ο νομικός σύμβουλος, που απαντά σε σχετικό ερώτημα, αναφέρει πως η επίσχεση εργασίας στα δημόσια νοσοκομεία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και είναι σχεδόν... αδιανόητη. Ακόμη όμως και απλήρωτοι να μείνουν οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται ακόμη και δωρεάν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου