" Κάθε τι το οποίον ψηφίζετε υπέρ του εργάτου, δεν είναι παροχή, είν' επιστροφή, είναι μερική πληρωμή απέναντι χρέους ολικού προς αυτόν και όσα και αν παραχωρήσει εις τον εργάτη η Πολιτεία, ποτέ δεν θα κατορθώσει να του επιστρέψει ότι του οφείλει - έως ότου, οργανωμένος και δυνατός, θα πάρει οπίσω το όλον το οποίο του ανήκει." ( Βιβιάνι)

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Έως τη Δευτέρα οι εγγραφές σε βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ


Γίνονται δεκτά βρέφη και νήπια από 8 μηνών έως και 4,5 ετών (προνήπια).Γίνονται δεκτά βρέφη και νήπια από 8 μηνών έως και 4,5 ετών (προνήπια).
Μέχρι τη Δευτέρα 2 Ιουλίου θα πρέπει οι δικαιούχοι γονείς να εγγράψουν ή να επανεγγράψουν τα βρέφη και τα νήπια στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του πρώην
Οργανισμού Εργατικής Εστίας που μεταφέρθηκαν στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).
Γίνονται... δεκτά βρέφη και νήπια από 8 μηνών έως και 4,5 ετών (προνήπια). Η φιλοξενία τους είναι δωρεάν και το ωράριο λειτουργίας αρχίζει στις 6:45 π.μ. κάθε εργάσιμης ημέρας και τελειώνει στις 4.00 μ.μ.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα δημιουργηθούν προσωρινοί Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής, για βρέφη από 8 μηνών έως και 17 μηνών, από 18 μηνών έως και 30 μηνών και από 31 μηνών έως την προσχολική ηλικία (προνήπια).
Μέσα σε διάστημα πέντε εργάσιμων ημερών οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς. Οι τελικοί πίνακες επιλογών θα αναρτηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.
ΠΗΓΗ 24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου