" Κάθε τι το οποίον ψηφίζετε υπέρ του εργάτου, δεν είναι παροχή, είν' επιστροφή, είναι μερική πληρωμή απέναντι χρέους ολικού προς αυτόν και όσα και αν παραχωρήσει εις τον εργάτη η Πολιτεία, ποτέ δεν θα κατορθώσει να του επιστρέψει ότι του οφείλει - έως ότου, οργανωμένος και δυνατός, θα πάρει οπίσω το όλον το οποίο του ανήκει." ( Βιβιάνι)

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012

Κίνημα Δεν Πληρώνω - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στη ΔΕΗ - Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αύριο Δευτέρα 25 Ιουνίου, στα κεντρικά της ΔΕΗ (Αριστείδου 5-7, Αθήνα) στις 11:30πμ.
Απαιτούμε η ΔΕΗ σε αυτές τις πρωτοφανείς για τον τόπο μας συνθήκες κρίσης να μην βυθίζει ΚΑΝΕΝΑ νοικοκυριό στο σκοτάδι πόσο μάλλον όταν γνωστοί μεγαλοκαρχαρίες της οφείλουν αστρονομικά ποσά.
Επίσης απαιτούμε να... ρυθμιστούν ΑΜΕΣΑ οι συμπολίτες μας, πρώην πελάτες παρόχων(Εnerga, Hellas power κλπ)οι οποίοι αρνούνται να πληρώσουν το χαράτσι, δεδομένου και ότι το ΣτΕ αποφάισε ότι η πληρωμή ή μη του χαρατσιού ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ με τη διακοπή ρεύματος.
Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι αποφασισμένο να σταθεί στο πλευρό των συμπολιτών μας και να βοηθήσει με δυναμικές κινητοποιήσεις στην αποκατάσταση της Συνταγματικής δικαιοσύνης, της οποίας στερείται η κάθε κυβέρνηση των μνημονίων που τιμά τις υπογραφές-δηλώσεις υποταγής στους διεθνείς τοκογλύφους.

kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου