" Κάθε τι το οποίον ψηφίζετε υπέρ του εργάτου, δεν είναι παροχή, είν' επιστροφή, είναι μερική πληρωμή απέναντι χρέους ολικού προς αυτόν και όσα και αν παραχωρήσει εις τον εργάτη η Πολιτεία, ποτέ δεν θα κατορθώσει να του επιστρέψει ότι του οφείλει - έως ότου, οργανωμένος και δυνατός, θα πάρει οπίσω το όλον το οποίο του ανήκει." ( Βιβιάνι)

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Οι εργαζόμενοι στην Χαλυβουργική έστειλαν επιστολή προς την Εθνική μας ομάδα

Οι απεργοί της Χαλυβουργίας, σε μια συγκινητική κίνηση, έστειλαν επιστολή στους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας και ζήτησαν μάλιστα από τον... Τάκη Φύσσα να διαβαστεί. Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:




"Αγωνιστές μας, οι απεργοί χαλυβουργοί σας χαιρετούν.

Ο αγώνας που δίνουμε απέναντι στην τιμή και την αξιοπρέπειά μας έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία, γιατί τον δίνουμε μαζί με όλους τους Έλληνες και .... φίλους αλληλέγγυους. Σας στέλνουμε τις ευχές μας για αυτό που μπορείτε να κάνετε παραπάνω από τους άλλους.

Γιατί για εμάς και μόνο που τιμάτε το εθνόσημο, είστε νικητές στην ψυχή μας. Δείχνετε με τον πιο τρανό τρόπο τι σημαίνει Ελλάδα. Όταν βγείτε στο γήπεδο να θυμάστε πως οι απεργοί χαλυβουργοί στην πύλη τους Ασπροπύργου θα βλέπουν εσάς. Με μία σκέψη: Ευχαριστούμε παλικάρια μας για το ήθος και την προσφορά σας στον τόπο μας, την Ελλάδας μας.
Οι Απεργοί Χαλυβουργοί του Ασπροπύργου".



Read more: http://www.trelokouneli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου