" Κάθε τι το οποίον ψηφίζετε υπέρ του εργάτου, δεν είναι παροχή, είν' επιστροφή, είναι μερική πληρωμή απέναντι χρέους ολικού προς αυτόν και όσα και αν παραχωρήσει εις τον εργάτη η Πολιτεία, ποτέ δεν θα κατορθώσει να του επιστρέψει ότι του οφείλει - έως ότου, οργανωμένος και δυνατός, θα πάρει οπίσω το όλον το οποίο του ανήκει." ( Βιβιάνι)

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Οι τρίτεκνοι άφησαν στις εφορίες τα παιδιά τους ως τεκμήριο

Ήρθαμε να καταθέσουμε τα παιδιά μας ως τεκμήρια στην εφορία γιατί, σύμφωνα με το κράτος, το 3ο παιδί αποτελεί τεκμήριο διαβίωσης» τόνισαν οι τρίτεκνοι του νομού Κορινθίας πηγαίνοντας στις εφορίες προχθές, αφήνοντας άπαντες με ανοικτό το στόμα! Όπως....





εξηγούν οι ίδιοι, προχώρησαν σε αυτή τη συμβολική κίνηση καθώς το αφορολόγητο των τρίτεκνων οικογενειών μειώθηκε στις 12.500 ευρώ με αποτέλεσμα οι περισσότερες από αυτές από να αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στα έξοδα ανατροφής των παιδιών τους.

«Η φορολογική επιδρομή του κράτους μας οδηγεί να βλέπουμε τα παιδιά μας ως τεκμήρια και την ανατροφή τους ως πολυτέλεια» σημείωσε η κα Γιώτα Κεφαλά, μέλος του συλλόγου Τριτέκνων Κορινθίας.

Τα μικρά παιδιά, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονταν και μωρά στις αγκαλιές των γονιών τους, πήγαν στις εφορίες του νομού κρατώντας πανό και δηλώνοντας ότι ήρθαν… για να κατατεθούν στην εφορία!

Μάλιστα, ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Εφορίας Κορίνθου, δέχτηκε την ιδιότυπη «κατάθεση» δηλώνοντας αλληλέγγυος αφού και ο ίδιος είναι τρίτεκνος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου