" Κάθε τι το οποίον ψηφίζετε υπέρ του εργάτου, δεν είναι παροχή, είν' επιστροφή, είναι μερική πληρωμή απέναντι χρέους ολικού προς αυτόν και όσα και αν παραχωρήσει εις τον εργάτη η Πολιτεία, ποτέ δεν θα κατορθώσει να του επιστρέψει ότι του οφείλει - έως ότου, οργανωμένος και δυνατός, θα πάρει οπίσω το όλον το οποίο του ανήκει." ( Βιβιάνι)

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Συνεχίζουν τους ελέγχους επιθεωρητές του ΙΚΑ



Τα φορτηγά που ελέγχθηκαν απασχολούσαν ανασφάλιστους οδηγούς

Παραβάσεις σε 62 φορτηγά αυτοκίνητα, διαπίστωσε κατά τη διάρκεια ελέγχων στο Λιμάνι του Πειραιά, την περασμένη Παρασκευή, μεικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από άνδρες του Λιμενικού Σώματος, της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης (ΕΥΠΕΑ) του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ).

Τα φορτηγά που ελέγχθησαν δεν... διέθεταν Βιβλίο Δρομολογίων, ούτε Κατάσταση Επιθεώρησης Εργασίας και απασχολούσαν ανασφάλιστους οδηγούς.

Δύο φορτηγά κλειδώθηκαν από τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος, ενώ οι σχετικές Εκθέσεις Ελέγχου έχουν διαβιβασθεί στα αρμόδια υποκαταστήματα ΙΚΑ- ΕΤΑΜ της έδρας των ιδιοκτητών των φορτηγών για την επιβολή των εισφορών και των προβλεπόμενων προστίμων
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου